RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Magazin

Snimci NASA-e: BiH i region u centru džinovskog oblaka koji je prekrio Evropu!

Svemirska agencija NASA objavila je danas fotografiju Evrope iz svemira, sa ogromnim kišnim oblakom koji je prekrio skoro cijeli kontinent. U njegovom središtu se nalazi Bosna i Hercegovina i region.
Naime, obilne kiše napravile su danas probleme u cijeloj Bosni i Hercegovini koja pokušava da spriječi poplave i odbrani se od vodenih bujica.

 

Izvor:avaz.ba

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.