RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Brčko: Obavještenje o prekidu u isporuci struje za petak, 28. januar

Фото: Архива

U petak 28.1.2022. godine u vremenu od 10:00 do 13:00 h planirani su radovi na EEO pa će stoga doći do prekida u isporuci električnom energijom kod kupaca iz dijela naselja Potočari i naselja Sombići.

Iz istog razloga, doći će do dva prekida u isporuci električnom energijom kod krajnjih kupaca iz sljedećih naselja: Čađavac, Potočari dio, Gornji Brezik dio, Stanovi, Buzekara, Gornje i Donje Dubravice kao i kupci Elektro Bijeljine koji se električnom energijom snabdijevaju putem DV 10 kV Potočari.

Prvi prekid u 10:00 h u trajanju od 20 minuta i drugi kratkotrajni prekid maksimalno do tri minuta oko 13:00 h.

Za više informacija pozvati besplatnu info liniju 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

JP “Komunalno Brčko”: Iznalaženjem dodatnih poslova do povećanja prihoda preduzeća

Radio Brčko

Brčko: Obavještenje za kupce

Radio Brčko

Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије – далековод Зовик

Radio Brčko