RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Brčko: Obavještenje za kupce električne energije

JP “Komunalno Brčko” obavještava kupce o planskim radovima na mreži.

U ponedjeljak 14.3.2022. godine planirani su radovi na EEO pa će stoga doći do prekida u isporuci električnom energijom kod kupaca iz sljedećih naselja/ulica:

  • Begovača manji dio, zastoj u vremenu od 08:30 – 13:30 h
  • Potočari dio, zastoj u vremenu od 09:00 – 11:00 h
  • Potočari dio, zastoj u vremenu 11:00-13:00 h.

U utorak 15.3.2022. godine planirani su radovi na EEO pa će stoga doći do prekida u isporuci električnom energijom kod kupaca iz sljedećih naseljenih mjesta:

  • Potočari dio i Pukiš dio, zastoj u vremenu od 09:00 – 11:00 h
  • Sombići dio i Stanovi dio, zastoj u vremenu od 11:00 – 13:00 h.

Za više informacija pozvati 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

ЈП “Комунално” Брчко: Честитка поводом Дана Брчко дистрикта БиХ и Међународног дана жена

Radio Brčko

ЈП “Комунално” Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије

Radio Brčko

Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије

Radio Brčko