RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Brčko: Obavještenje za kupce električne energije (28., 29. i 30.07.)

JP “Komunalno Brčko” obavještava kupce o planskim radovima na mreži kako slijedi:

U nedjelju 28.07.2019. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima zbog čega će doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod kupaca iz sljedećih ulica i naselja: u vremenu od 08:00-08:15 h ulice Dejtonska dio, Lejlića dio, Plazuljska dio, Grbavica dio i Gluhakovac dio, a u vremenu od 08:00-12:00 h ulice Svete Ristića Svračeta i Ciglana.

U ponedjeljak 29.07.2019. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima pa će stoga u terminu od 09:00 – 11:00 h kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Donja Skakava i kod kupaca iz ulica: Lučka dio, Slavka Bašića i Jovana Jovanovića Zmaja dio  doći do prekida u isporuci električne energije, a u terminu od 11:00 – 13:00 h doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Odboj i kod kupaca iz ulica: Bulevar mira dio i Mladena Maglova dio.

U utorak 30.07.2019. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima pa će stoga u terminu od 09:00 – 11:00 h doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Poljaci i kod kupaca iz ulica: Jovana Hadžića, Vojislava Ilića i Semberska dio, a u terminu od 11:00 – 13:00 h doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Jagodnjak i kod kupaca iz ulica: Nikole Perića i Semberska dio.

Za više informacija pozvati besplatni info telefon 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Краћи застоји у испоруци струје на неколико локација

Radio Brčko

Укупни губици електричне енергије у 2018. години 11,23%

Radio Brčko

ЈП “Комунално” Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије

Radio Brčko