RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Brčko: Obavještenje za kupce električne energije – remont ČTS Brezovo Polje

U cilju provođenja redovne godišnje revizije i održavanja, te podizanja na viši nivo pogonske spremnosti čvorne transformatorske stanice Brezovo Polje, u četvrtak  5.8.2021. godine u vremenu od 08:00 – 16:00 h planiran je godišnji remont ČTS 35/10 kV Brezovo Polje, pa će stoga u navedenom vremenu svi kupci koji se napajaju sa ove trafostanice ostati bez snabdijevanja električnom energijom.

Riječ je o naseljenim mjestima: Brezovo Polje, Selo Brezovo Polje,Trnjaci, Slijepčevići dio, Popovo Polje, Ražljevo, Krbeti i Posavci.

Isto tako, bez napajanja će biti i DV 10 kV Crnjelovo sa kojega se električnom energijom snabdijevaju krajnji kupci Elektro Bijeljine.

Za više informacija pozvati besplatnu info liniju 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Застоји у испоруци електричне енергијe на неколико локација

Radio Brčko

JP “Radio Brčko”: SERVISNE INFORMACIJE za srijedu 28.10.2020. godine

Radio Brčko

Brčko: Veći broj napada prouzrokovan od strane vlasničkih pasa

Mirsad Zahirović