RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

ЈП „Комунално Брчко“: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за сриједу 05.12.2018. године

РЈ ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА

Застоји у испоруци електричне енергије:

 • ТС 10/0,4 kV Центар 2 (Трг младих), један НН излаз застој у трајању од 1 h током дана;
 • ТС 10/0,4 kV Исламовац село, један НН излаз застој у трајању од 1 h током дана;
 • ТС 10/0,4 kV Крепшић 1, један НН излаз застој у трајању од 4 h током дана;

 РЈ ВОДОВОД И КАНАЛИЗАЦИЈА

 • Након јучерашњег отклањања квара на изворишту Стјепковица, вода је пуштена у систем; у вишим зонама у селима Витановићи, Уловић и брдо Штерац снабдијевање још није потпуно нормализовано; екипе су и данас на терену ради одзрачавања водоводне мреже и потпуне нормализације водоснабдијевања у свим насељима која се снабдијевају са овог изворишта.
 • Стање водоснабдијевања градског и осталих локалних водоводних система којима управља ЈП “Комунално Брчко” је уредно и нема планираних искључења потрошача ради извођења радова на мрежи.
 • Квалитет воде у градском и осталим локалним системима је задовољавајући  и одговара Правилнику о здравственој исправности воде за пиће (Сл. лист БиХ 40/10).

РЈ ЧИСТОЋА

Служба за управљање отпадом

Према плану, данас ће прикупљање и одвоз смећа од правних и физичких лица бити организовано у насељима: Маоча, Гредице 2 – Сандићи – Трњаци – Попово Поље – Ражљево – Слијепчевићи – Крбети – Бузекара, Брка – Угори, Витановићи – Буковац – Буквик – Паланка – Липовац – Уловић, Горња Ланишта – Доња Ланишта – Доњи Вукшић – Горњи Вукшић – Тињаши – Јагодњак – Пољаци – Доња Скакава – Крепшић – Марковић Поље, Станови – Горњи Брезик – Горње Дубравице – Доње Дубравице – Шаторовићи, Пукиш.

Напомена: Молимо становнике уских улица у граду из којих се прикупљање смећа вршило камионетом да своје кућно смеће изнесу на саобраћајнице на којима се одвоз смећа врши путем специјалних возила ауто-смећара, док се не отклони квар на камионету.

Служба за јавну хигијену

ЧИШЋЕЊЕ ЈАВНИХ САОБРАЋАЈНИХ ПОВРШИНА У ГРАДСКОМ ПОДРУЧЈУ у складу са Планом и програмом надлежног одјељења Владе Брчко дистрикта БиХ за одржавање јавних површина:

 • Сакупљање и уклањање отпадака са јавних површина, ручно чишћење јавних површина, пражњење посуда за отпатке.
 • Одржавање пјешачке  зоне и Булевара Мира: чишћење, сакупљање отпадака и пражњење корпица од 05:00 до 22:00 h

ОДРЖАВАЊЕ ЗЕЛЕНИХ ПОВРШИНА:

 • Припрема за садњу и садња младих стабала у Доњој Скакави

Зимска служба

 • Зимско одржавање улица и путева „од табле до табле“
 • Приправност и дежурства 24 h
 • Интервенције у складу са временским приликама

Сектор за збрињавање напуштених животиња

 • Удомљавање паса из азила сваког уторка и петка од 10:00 – 11:00 h.

ОСТАЛЕ АКТИВНОСТИ

Услуге одржавања – Услужно кошење, одржавање и уређење зелених површина и цвјетњака за правна и физичка лица у складу са цјеновником предузећа.

О осталим и додатним услугама које пружа ЈП „Комунално Брчко“ можете сазнати више у корисничком сервису на www.komunalno.ba или контактирањем Позивног центра 0800 505 07.  

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Zastoji u isporuci struje na nekoliko lokacija

Radio Brčko

ЈП „Комунално Брчко“: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за уторак 26.11.2019. године

Radio Brčko

Обавјештење за купце – рад за празник Католички Божић

Radio Brčko