RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Brčko: Osamnaestogodišnjak pronašao 200 KM i vratio ih vlasniku

Dana 04.12.2018. godine, oko 17,20 sati Policiji se obratio građanim Brčkog sa inicijalima I.T., rođen 2000. godine, i dobrovoljno predao dvije novčanice od po 100 KM, koje je po njegovoj izjavi pronašao dok se kretao ulicom Konačko brdo u Brčkom. O zaprimanju novčanica, policijski službenici su sačinili potrebnu dokumentaciju.

Istog dana oko 18,15 sati Policiji se obratilo lice sa područja Brčkog, koje je prijavilo da je izgubilo dvije novčanice od po 100 KM, dok se kretao ulicom Trg mladih i/ili Konačko brdo u Brčkom.

Nakon, obavljenog razgovora i utvrđivanja svih činjenica, policijski službenici su imenovanom vratili izgubljeni novac, a koji je prethodno pronašlo lice I.T. i dobrovoljno predalo Policiji.

Imajući u vidu navedeno, Policija Brčko distrikta BiH javno upućuje zahvalnost savjesnom građaninu I.T. iz  Brčkog.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Uz prijetnju hladnim oružjem ukrao novac od apotekarke pa uhapšen

Radio Brčko

Pronađeno beživotno tijelo muškarca iz Brčkog

Suvad Alagić

Brčko: Održano predavanje za osnovce o upotrebi pirotehnike

Sanita Jerković Ibrahimović