RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

JP “Komunalno Brčko” nudi uslugu uređenja, održavanja i/ili košenja zelenih i drugih površina

JP “Komunalno Brčko” d.o.o. Brčko distrikt BiH je zaduženo za održavanje javnih i zelenih površina i saobraćajnica na teritoriji Brčko distrikta BiH, a ove poslove izvodi prema godišnjem planu i programu nadležnog odjeljenja Vlade Distrikta.

No, u okviru svojih djelatnosti nudimo i uslužno košenje, održavanje i uređenje zelenih površina, cvjetnjaka, dvorišta i drugih površina, za čijim uređenjem pravno ili fizičko lice ima potrebu.

Naše preduzeće omogućava svim zainteresovanim klijentima da na jednom mjestu i sa jednim izvođačem dogovore sve vrste radova na uređenju vanjskog prostora kuće, vikendice, poslovnog prostora ili drugog objekta.

U okviru izvođenja radova, preduzeće može da ponudi krčenje terena, čišćenje od šuta i uređenje terena, zemljane radove, uređenje bašte i vrta, sadnju biljaka, zatim redovno košenje trave, suzbijanje korova u travnjaku, orezivanje biljaka, orezivanje i sječenje grana i stabala, prihranu travnjaka, prihranu sezonskih i višegodišnjih biljaka, sakupljanje lišća i druge radove na održavanju i uređenju zelenih površina, kontinuirano ili po potrebi.

Osim navedenog, u mogućnosti smo i da svojim potencijalnim klijentima ponudimo projektovanje terena, odnosno da najprije osmislimo prostor i ocjenimo njegove dimenzije, funkciju i potrebe za korisnika. Naši stručnjaci će napraviti pravi izbor biljaka i materijala koji će svako dvorište ili poslovni prostor učiniti toplijom, zdravijom, funkcionalnijom i prijatnijom sredinom za boravak i rad, tj. možemo da osmislimo dio vašeg životnog prostora.

Za više informacija možete pozvati besplatnu info liniju 0800 505 07 i podnijeti zahtjev za uslugama održavanja na info pultu Službe za odnose s kupcima. Radovi se izvode u skladu sa cjenovnikom usluga RJ Čistoća, koji je naveden u korisničkom servisu na web stranici preduzeća.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.