RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

JP “Komunalno” Brčko: Obavještenje za kupce električne energije

U ponedjeljak 24.08.2020. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima pa će stoga doći do prekida u isporuci električne energije kako slijedi:

– u terminu od 09:00 – 11:00 h  doći će do prekida u isporuci električne energije kod krajnjih kupaca iz naselja Kolobara, tj. sljedećih ulica i njihovih dijelova: Eldina Hadžića dio, Rizaha Štetića, Asima Derviševića dio i Husein efendije Trebinčevića

– u terminu od 11:00 – 13:00 h  doći će do prekida u isporuci električne energije kod krajnjih kupaca iz naselja Kolobara, tj. slijedećih i ulica i njihovih dijelova: Svetozara Ćorovića, Kantardžića dio, Kučukalića i Mujdanovača dio

U utorak 25.08.2020. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima pa će stoga doći do prekida u isporuci električne energije kako slijedi:

– u terminu od 09:00 – 11:00 h  doći će do prekida u isporuci električne energije kod krajnjih kupaca iz naselja Klanac, tj. slijedećih ulica i njihovih dijelova: Sulje Kahrimana dio, Tuzlanska, Muse Ćazima Ćatića dio i Stevana Hristića.

– u terminu od 11:00 – 13:00 h  doći će do prekida u isporuci električne energije kod krajnjih kupaca iz naselja Klanac, tj. sljedećih ulica i njihovih dijelova: Sulje Kahrimana dio, Mushina Rizvića dio, Klanac II dio, Marije Jurić Zagorke, Elvije Čelebije, Stevana Sremca, Tuzlanska i Joakima Vujića dio.

U srijedu 26.08.2020. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima pa će stoga doći do prekida u isporuci električne energije kako slijedi:

– u terminu od 09:00 – 11:00 h  doći će do prekida u isporuci električne energije kod krajnjih kupaca iz naselja Klanac, tj. sljedećih ulica i njihovih dijelova: Fra Šimuna Filipovića dio i Fra Serafina Zečevića dio.

– u terminu od 11:00 – 13:00 h  doći će do prekida u isporuci električne energije kod krajnjih kupaca iz naselja Klanac, tj. sljedećih ulica i njihovih dijelova: Ivana Meštrovića, Joakima Vujića dio, Muse Ćazima Ćatića dio i Kulina Bana dio.

Za više informacija pozvati 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Застоји у испоруци струје на неколико локација

Radio Brčko

Otvoreno gradilište za vodovodnu mrežu u MZ Brod

Radio Brčko

ЈП „Комунално Брчко“: СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за понедјељак 26.11.2018. године

Radio Brčko