RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Obavještenje o isključenjima električne energije

JP “Komunalno Brčko” obavještava kupce o planskim radovima na mreži:

U četvrtak 03.05.2018. godine u terminu od 09:00 – 10:30 h, zbog planiranih radova na TS 10/0,4 kV Ražljevo 1, doći će do planiranog prekida u snabdijevanju električnom energijom kod svih krajnjih kupaca koji se napajaju sa ove trafostanice.

U petak 04.05.2018. godine u terminu od 09:00 – 10:30 h, zbog planiranih radova na TS 10/0,4 kV Ražljevo mlin, doći će do planiranog prekida u snabdijevanju električnom energijom kod svih krajnjih kupaca koji se napajaju sa predmetne trafostanice.

Za više informacija pozvati besplatnu info liniju.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.