RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Obavještenje za kupce električne energije

U ponedjeljak 15.07.2019. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima, zbog čega će u terminu od 09:00 – 11:00 h doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Panjik dio i Prijedor dio, u terminu od 11:00 – 13:00 h do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Bubanj i Stjepkovica vodovod.

U utorak 16.07.2019. godine u terminu od 09:00 – 11:00 h doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Bukovac dio i Podarevac dio, a u terminu od 11:00 – 13:00 h doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Bukovac dio i Podarevac dio.

Za više informacija pozvati 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

JP “Komunalno” Brčko: SERVISNE INFORMACIJE za srijedu 12.08.2020. godine

Radio Brčko

Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије – Бијела

Radio Brčko

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за четвртак 13.09.2018. године

Radio Brčko