RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Obavještenje za kupce električne energije

U utorak 26.04.2022. godine planirani su radovi na EEO pa će stoga doći do prekida u isporuci električnom energijom kod kupaca iz sljedećih naselja/ulica:

  • Donja Laništa i Marković polje dio – zastoj u vremenu od 09:00 – 11:00 h;
  • Gornja Laništa i Marković polje dio – zastoj u vremenu 11:00 – 13:00 h;

U srijedu 27.04.2022. godine planirani su radovi na EEO pa će stoga doći do prekida u isporuci električnom energijom kod kupaca iz sljedećih naselja/ulica:

  • Marković polje dio i Brod dio (Hasana Kafije Pruščaka dio, Stari Brod, Husejna Šalapića dio i Stari Rasadnik dio), zastoj u vremenu od 09:00 – 11:00 h;
  • Drenava i Brod dio (Mostarska dio, Hasana Kafije Pruščaka dio i Novobrodska dio), zastoj u vremenu 11:00 – 13:00 h;

U četvrtak 28.04.2022. godine planirani su radovi na EEO pa će stoga doći do prekida u isporuci električnom energijom kod kupaca iz sljedećih naselja/ulica:

  • Brka dio i Brod dio (Husejna Šalapića dio), zastoj u vremenu od 09:00 – 11:00 h;
  • Brod dio (Mostarska dio i Mehmeda Osmića Brođe) zastoj u vremenu 11:00 – 13:00 h.

Za više informacija pozvati 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Обавјештење за купце електричне енергије

Radio Brčko

JP “Komunalno Brčko”: SERVISNE INFORMACIJE za srijedu 24.10.2018.

Radio Brčko

Брчко: Застоји у испоруци струје на више локација

Radio Brčko