InfoKom

JP “Komunalno” Brčko: Facebook izložba pasa i izbor najljepšeg psa, prijave počinju danas

Zbog pandemije bolesti COVID-19, Sektor za zbrinjavanje napuštenih životinja Javnog preduzeća „Komunalno Brčko“ nije u mogućnosti da ni ove, kao ni prethodne 2020. godine, organizuje izložbu pasa mješanaca, kao što je to rađeno u periodu od 2012. – 2019. godine godine. Zato ove godine izložbu i takmičenje organizujemo putem naše Facebook stranice. Prijave su otvorene od danas, 4. maja, do 20. maja 2021. godine. Glasanje će biti organizovano u periodu od 21. maja do 30. maja, a pobjednike u tri kategorije (mali, srednji i veliki psi) proglasićemo 31. maja.

Pravo prijave psa za učešće imaju svi vlasnici pasa sa područja Brčko distrikta BiH čiji psi su čipovani (dostaviti broj čipa, koji neće biti objavljen javno, ali će služiti kao potvrda da je vlasnik psa sa područja Brčkog i da je riječ o odgovornom vlasnilku).

Potrebno je da vlasnik na mail fbkomunalno@komunalno.ba ili u inbox Facebook stranice jpkomunalnobrcko dostavi dvije fotografije (prednja strana i profil) u jpeg ili png formatu dobre rezolucije (okvirno 1.200×900 piksela) i podatke – ime psa, pol, veličina (mali, srednji, veliki pas), težina (okvirno koliko ima kilograma, ako nema tačan podatak), broj čipa, adresu vlasnika, kontakt telefon. Vlasnik može i da zatraži obrazac prijave putem Facebook stranice i mail-a.

Svim učesnicima će putem e-maila biti dostavljene zahvalnice za učešće, a pobjednicima u tri kategorije – osvajačima najvećeg broja lajkova (prva tri mjesta), biće poklonjeni prigodni pokloni za ljubimce, koji će im biti dostavljeni po završetku takmičenja ili će ih moći preuzeti lično. U takmičenju će da učestvuju i psi koji borave u azilu kojim upravlja naše preduzeće.

Očekujemo fotografije vaših ljubimaca. Srećno svim učesnicima.

Obrasce prijave možete preuzeti ovdje:

Obrazac prijave – fb izložba 2021- LAT

Obrazac prijave – fb izložba 2021 – ĆIR

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button