RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Obavještenje za kupce električne energije – TS Hemodijaliza

U srijedu 19.09.2018. godine u terminu od 09:00 – 11:00 h planirani su radovi na trafostanici 10/0,4 kV Hemodijaliza od strane trećeg lica, zbog čega će doći do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod svih kupaca sa pomenute TS.

Iz istog razloga kod svih krajnjih kupaca koji se napajaju sa TS 10/0,4 kV: Bolnica, Mujkići 2, 3 i 4 doći će do dva kratkotrajna prekida u maksimalnom trajanju od 5 minuta u napajanju električnom energijom. Prvi kratkotrajni prekid planiran je oko 09:00 h, a drugi oko 11:00 h.

Za više informacija pozvati 0800 505 07.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ за сриједу 27.4.2022. године

Radio Brčko

Supervizor na sastanku sa direktorom i zamjenicima JP “Komunalno Brčko” o aktuelnim temama

Radio Brčko

Brčko: Javna rasvjeta česta meta vandala

Radio Brčko