RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
InfoKom

Ponedeljak i utorak doći će do prekida u isporuci el. energije

Dana 08.07.2019. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima pa će stoga doći do prekida u isporuci električne energije kako slijedi:

Ponedjeljak 08.07.2019. godine :

  • U terminu od 09:00 – 11:00 hdoći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Prijedor dio.
  • U terminu od 11:00 – 13:00 hdoći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenog područja Stjepkovica vodovod.
  • U terminu od 08:30 – 10:00 h doći će do prekida u isporuci električne energije na TS 10/0,4 kV Bulevar 1. U pitanju su ulice: Jovana Dučića dio, Miroslava Mike Antića dio, Vuka Karadžića dio.

Dana 09.07.2019. godine planirani su radovi na elektroenergetskim objektima pa će stoga doći do prekida u isporuci električne energije kako slijedi:

Utorak 09.07.2019. godine :

  • U terminima od 09:00 – 11:00 h i 11:00 – 13:00 h doći će do prekida u snabdijevanju električnom energijom kod krajnjih kupaca iz naseljenih područja Podarevac dio i Bukovac dio.

Za više informacija kontaktirati Pozivni centar  0800 505 07.

Hvala na razumijevanju.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.