RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Brčko

Počeli Prvi susreti mladih Brčko distrikta

Predstavnici izvršne vlasti Distrikta sinoć su upriličili koktel dobrodošlice u Gradskoj vijećnici za goste Konferencije o položaju mladih u Brčkom, koja se po prvi put održava u našem gradu u okviru Susreta mladih Brčko distrikta.

Konferencija na temu mladih, kroz četiri panela, počinje u 11:00 sati u Domu kulture. Sudjeluju gosti iz BiH i susjedstva, među kojima i uvaženi profesori, demografi, stručnjaci iz oblasti društvenih znanosti i dr.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Sutra počinju Prvi susreti mladih Brčko distrikta

Radio Brčko