RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
ArhivaBrčkoSport

Biciklima do Vukovara i natrag u jednom danu

Članovi Biciklističkog kluba „Sveti Nikolaj“ Brčko distrikta BiH se pripremaju da na biciklima posjete Svetu Goru i Hilandar. U službi priprema za veliki sedmodnevni poduhvat sredinom septembra mjeseca, gotovo svakog, ili svakog drugog vikenda organizuju pedalanja.Tako su u nedjelju vozili do Vukovara i natrag do Brčkog prešavši 170 km.

Vrijedan pažnje je i nedavni poduhvat savladavanja relacije Jajce – Šipovo. Do polaska na Hilandar ostalo je još tačno 2 mjeseca u koja će biciklisti realizovati još nekoliko treninga.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчански бициклисти планирају маратон „Брчко-Хиландар“

Admir Kadrić

Њемчевић освојила УЦИ Ц1 утрку у Премантури

Radio Brčko

Промоција књиге “Зактрљај ме око света”

Admir Kadrić