ArhivaBrčkoSport

Брчански бициклисти планирају маратон „Брчко-Хиландар“

Бициклистички клуб „Свети Николај“ Брчко дистрикта БиХ припрема своје чланове за нову сезону коју ће отворити крајем овог мјесеца тродневном експедицијом кроз овчарско-кабларску клисуру.Ово је саопштено на Скупштини Бициклистичког клуба која је засједала у МЗ „Грчица“ а коју чине заљубљеници у педалање из Брчког, Лопара, Бијељине и Славонског Брода…Скупштина је за новог предсједника изабрала Жељка Новаковића, који је,говорећи о плановима за 2015-ту годину, рекао да ће врхунац у сезони представљати десетодневни бициклистички маратон Брчко-Хиландар.Његујући рекреативни бициклизам и дружење, бициклисти окупљени око БК „Свети Николај“ су током прошле године имали запажене пројекте у сарадњи са СВГ-организацијом за промоцију руралног туризма за југоисточну Европу,међу којима се издваја четвородневни Међународни бициклистички маратон „Дрина-Сава“.

Здраву средину, која промовише спорт,дружење и туризам, препознаје све већи број чланова и пријатеља БК „Свети Николај“ који се учлањују у Клуб и припремају за освајање пространстава на два точка.Регија на којој се вјежба све је шира а за почетак, пројекти се најчешће реализују на подручју Посавине, Семберије,Мајевице,Славоније,источне Хрватске, западне Србије,Подриња…Успјешан рад Скупштини БК „Свети Николај“ телеграмом је зажељела Снежана Радојичић, нови пријатељ Клуба,која је прије неколико мјесеци у Брчком промовисала своју књигу „Закотрљај ме око света“, уз извињење што није у прилици да присуствује. Јавила се са Суматре гдје је тренутно са својим бициклом.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja klinite na USLOVI KORIŠTENJA.

Povezani članci

Back to top button