RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Dobre vijestiSport

Бранкица Михајловић у недељу се бори за титулу шампиона Бразила

Наша суграђанка, двадесеттрогодишња Бранкица Михајловић са екипом Унилевер Волеј из Рио де Женеира 27. априла играће финалну утакмицу за шампиона Бразила против екипе Сеси из Сао Паола.

Иначе Бранкица од 2009. године када је са матичним клубом Јединтво из Брчког играла финале и освојила титулу шампиона БиХ, сваке наредне године са клубовима за које је играла наступала је у финалу.

Осим корејског Хјундаија са којим прије три године није успјела да освоји титулу шампиона све остале екипе у којима је ова суперталентована одбојкашица наступала испиле су побједнички шампањац. Тако је било у швајцарском Волеру и француском Кану, а Бранкица нам је поручила да очекује да ће тако бити и у Унилевер Волеју .

„Колико је екипа Сесија јака, најбоље говори податак да су у полуфиналу избациле екипу Молико Нестле која је претходних година била суверени владар бразилске женске одбојке. Вјерујем да ћемо у овом мечи дати све од себе и донијети титулу шампиона у Рио“ рекла нам је Бранкица у телефонском разговору

У другом полуфиналном мечу са екипом „Амил“ коју је Унилвер добио резултатом 3:2 ( први је Унилевер као гост добио резултатом 3:0) Бранкица је освојила 16 поена и проглашена је за МВП сусрета.

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.