RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

„Brčanske princeze“ od jeseni u Ligi šampiona

Ženski odbojkaški klub “Bimal Jedinstvo” Brčko  će ove godine igrati u evropskoj ligi prvaka. Aplikacija je potvrđena pa će već sledeće jeseni desetorostruki prvak BiH i osam puta osvajač KUPa BiH, ŽOK “Bimal Jedisntvo“ zaigrati rame uz rame sa nacionalnim prvacima zemalja Evrope u prestižnom i najvišem takmičenju starog kontinenta.

Evropska odbojkaška federacija će narednog petka u Rimu organizovati posebnu svečanost na kojoj će,između ostalog, biti izvučeni i parovi za Ligu prvaka. Ovoj svečanosti prisustvovaće Nataša Pucar, član Upravnog odbora i Esed Omerhodžić, predsjednik ŽOK “Bimal Jedinstvo”Brčko, a delegaciju iz naše zemlje predvodi Milutin Popović, predsjednik Odbojkaškog saveza BiH.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčanski vikend pun kvalitetne odbojke

Admir Kadrić

Sarajevo: Zmajice pobjedom nad Norveškom potvrdile plasman na Evropsko prvenstvo

Vladimir Matijević

Na obnovljenom sportskom terenu u Eš naselju otkrivena spomen ploča Muharemu Skeliću

Sanita Jerković Ibrahimović