RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Odbojkaši Jedinstva u finalu KUPa Federacije BiH

Puleni Ljubiše Ristića su sinoć pred oko 200 posjetilaca u zagrijanoj Sali Gimnazije savladali mnogo iskusniju ekipu HOK „Domaljevac“ iz Domaljevca rezultatom 3:0 (25:19,25:22 i 25:21).

Bila je to polufinalna utakmica KUPa FBiH pa će odbojkaši „Jedinstva“ u finalu odmjeriti snage sa pobjednikom iz susreta „Ilijaš“ : „Kakanj 78“ a u martu iduće godine učestvovati u završnom turniru KUPa BiH.

Osokoljeni povratkom u svoju dvoranu i pred svoje navijače odbojkaši „Jedinstva“ su mnogo ubjedljivije se suprostavili iskusnijoj ekipi gostiju a posebno uspješni su bili u zaustavljanju dojučerašnjeg klupskog kolege Asmira Hukičevića, koji zakratko brani boje HOK „Domaljevca“ a odbojkašku karijeru, kako nezvanično saznajemo, uskoro nastavlja u Kataru.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Odbojkaši „Jedinstva“ izgubili meč od „Radnika“ iz Bijeljine

Admir Kadrić

Tri brčanske pobjede u četrnaestom kolu

Radio Brčko

„Kula Gradačac“ (ni)je iznenadila – igra u finalu KUPa BiH protiv „Bimal Jedinstva“

Admir Kadrić