RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Брчко: Видовданска трка биће одржана последњег дана јула

Из организациог одбора 25. Видовданске трке потврдли су данас да ће се ова традиционална спортска манифестација одржати 31. јула ове године са стартом у центру града.

Директор Видовданске трке Боро Ђурђевић рекао је да упркос одређеним проблемима и кратком временском периоду за припрему очекује велики број учесника у свим категоријама.

„Улажемо вандредне напоре да све организујемо на вријеме и многи волонтери су жртвовали своје слободно вријеме да би све ово успјело“, рекао је Ђурђевић.

Он је нагласио да ће се пријаве за учешће на Видовданској трци традиционално прикупљати у Омладиснком центру у Брчком и да се заинтересовани такође путем он-лине пријава могу регистровати.

„Наравно, као и сваки пут у центру пажње биће дјеца. Поред тога планирали смо посебну трку на 2 километра гдје очекујемо да изађе велики број наших суграђана и да та два километра протрче, протрчкарају или једноставно прошетају. Уз нас је стасало 25 генерација, неки који су трчали дјечије трке сада су одрасли људи чија дјеца данас трче, а онима који су трчали 10 километара сада трче њихови унуци,“ истакао је Ђурђевић.

Он је позвао све грађане да својим изласком 31. јула, дају свој допринос развоју спорта и обиљежавању великог јубилеја 25 година постојања Видовданске трке.

Поред саме трке ове године смо планирали још једну манифестацију – свечану академију поводом 25. годишњице која ће се одржати почетком школске године.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Pripreme za Vidovdansku trgu i Balkanijadu u punom jeku

Radio Brčko

За трку на 10 км већ пријављено преко 60 Брчанки и Брчака

Admir Kadrić

Brčko: Prolongirano održavanje Vidovdanske trke

Миљана Ђурђевић