RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Đoković danas izlazi na teren

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković danas bi na turniru “Srpska open” u Banjaluci trebalo da odigra svoj prvi meč sa francuskim igračem Lukom Van Ašom.Đoković na centralni teren neće izaći prije 15.00 časova, jer su prije njega zakazana dva duela, najavili su organizatori.

Za 11.00 časova najavljen je duel srpskog igrača Lasla Đerea protiv Hrvata Borne Ćorića.

Duel između Hamada Međedovića iz Srbije i Gregora Barere koji je juče prekinut zbog kiše biće nastavljen ne prije 12.30 časova. Meč je prekinut na početku drugog seta, a prvi set osvojio je Barer rezultatom 7:6.

Planirano je da danas bude nastavljen i susret između Huana Pabla Variljasa iz Perua i Huga Gastona iz Francuske, koji je prekinut zbog kiše.

Za danas su najavljeni i mečevi između Gaela Monfisa i Čeha Jiržija Lehečke, kao i tenisera iz BiH Damira DŽumhura i Britanca Lijama Broudia koji juče zbog kiše nisu ni započeti.

Australijanac Aleksej Popirin igraće danas protiv slovačkog tenisera Alekse Molčana.

Za danas je najavljeno i šest dublova.

Turnir “Srpska open” iz serije 250 igra se do 23. aprila za kada je predviđeno finale na novoizgrađenom centralnom terenu teniskog kompleksa u parku “Mladen Stojanović”.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Ђоковић други пут шампион Ролан Гароса

Radio Brčko

Koliko novca je Đokoviću donijela pobjeda na Vimbldonu?

Radio Brčko

Đokoviću olimpijsko zlato ostaje nedosanjani san, Zverev ga izbacio i ušao u finale

Radio Brčko