RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Ekipa „Mirakl“ iz Bijeljine osvojila u Brčkom turnir „Klanac 2015“

U organizaciji Malonogometnog kluba „Klanac“ i pod pokroviteljstvom Vlade Brčko distrikta u Brčkom je sinoć završen treći Međunarodni turnir u futsalu za seniore „Klanac 2015“. Od osam seniorskih ekipa koje su se nadmetale u dvije grupe, najuspješnija je bila ekipa MIRAKL iz Bijeljine koja je u finalnom susretu savladala ekipu DŽAKULE iz Gračanice. Pobjedničkoj ekipi pripala je novčana nagrada u iznosu od 3000 KM, drugoj 2000 KM a ekipama „BOSNA KOMPRED i MNK KLANAC koje su zauzele treće i četvrto mjesto pripalo je po 500 KM.

U pojedinačnoj konkurenciji najbolji igrač je Omer Jahić,reprezentativac član ekipe „Džakule“,najbolji strijelac je Ismar Sinanović, člaan Klanca a najbolji golman Ibrahim Kukuruzović,član ekipe „Džakule“.

Sve utakmice u trodnevnom turniru odigrane su na terenima Mjesne zajednice Klanac,pratilo ih je oko 3 hiljade posjetilaca.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Vidovdanski turnir – prvog dana takmičenja 15 utakmica

Admir Kadrić

Futsal prve lige FSRS: KML „Brčko zdravlje“ pobijedio FK „Borac“ iz Banjaluke

Radio Brčko

Za jednu od ekipa igra kapiten Reprezentacije Srbije

Admir Kadrić