RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Еуропска лига: Зрињски вечерас гостује код ЛАСК-а

Foto: Željko Miličević - Anadolu Agency

Пред ногометашима Зрињског вечерас је нови еуропски изазов – први сусрет плеј оф рунде Уефине Еуропске лиге против ЛАСК-а.

Зрињски је већ исписао повијести поставши прва бх. момчад која је изборила наступ у групној фази неког еуропског натјецања, а с ЛАСК-ом ће се борити за улазак у Еуропску лигу, друго по снази Уефино клупско натјецање.

Ако се Аустријанци покажу као превисока препрека, бх. првак играт ће у једној од група Конференцијске лиге.

Тренер Зрињског Крунослав Рендулић истакнуо је како је аустријска момчад за класу боља од досадашњих противника Зрињског у Еуропи.

“Ако говоримо о снази ЛАСК-а, морамо рећи да је момчад та која је снажна. То је скуп јако добрих, одличних појединаца, момчад која зна играти, која жели играти, која се жели надигравати, али исто тако момчад која може високо притиснути. Чека нас изазовна утакмица и тежак задатак, али ми се изазова не бојимо и спремни смо одговорити на најбољи могући начина”, изјавио је Рендулић.

Када је у питању играчки кадар, стратег Зрињског има проблем у задњој линији с обзиром да ће Хрвоје Баришић пропустити прву утакмицу због акумулираних картона, док ће због озљеде изостати и други стандардни штопер Слободан Јаковљевић.

њих ће замијенити Ивица Батарело и Матеј Сенић, најавио је Рендулић.

Утакмица се игра вечерас од 21 сат на Раиффеисен Арени у Линзу, а узврат је седам дана касније у Мостару.

Извор: БХРТ

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.