RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Filipović proglašen za najboljeg vaterpolistu Olimpijskih igara

Kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Filip Filipović proglašen je za najboljeg igrača vaterpolo turnira na Olimpijskim igrama u Tokiju.

I Branislav Mitrović je ušao u idealni tim kao najbolji golman.

U idealnom timu Olimpijskih igara su i Rođer Tahulj, Aleksandar Ivović, Stilijanos Argiropulos, Kristijan Manherc i Jusuke Inaba.

Reprezentacija Srbije odbranila je, pobjedom nad Grčkom, zlatnu medalju osvojenu na Olimpijadi u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Filipović je uz još šest igrača nacionalnog tima najavio povlačenje iz reprezentacije poslije Olimpijade.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Olimpijske igre u Tokiju: Broj gledalaca po svakom takmičenju ograničen na 10.000

Radio Brčko

Olimpijske igre u Tokiju – Više od 11.000 sportaša takmičit će se za 339 medalja

Radio Brčko

Na Olimpijskim igrama u Tokiju još 16 slučajeva COVID-19, ukupno 148

Radio Brčko