RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Горан Нешић селектор женске одбојкашке Репрезентације БиХ

Нови селектор женске одбојкашке Репрезентације БиХ је професор доктор Горан Нешић, прослављени одбојкашки стручњак из Србије.На завршници КУПа БиХ, која је играна предходног викенда у Брчком, професор Нешић је посматрао игру четирију најбољих екипа у БиХ: „Бимал Јединство“,“Кула Градачац“,“Гацко“ и „Слобода“ из Тузле. Пратиће и ток плеј офф такмичења које слиједи већ од наредног викенда, а потом саопоштити шири списак на коме ће се наћи преко 20 одбојкашица.

Припреме најбоље селекције планиране су од 2.маја у Брчком, а након тога наша Репрезентација ће одиграти неколико мечеве у оквиру предквалификација за Европско првенство 2017.године. У групи са нашом Репрезентацијом су Црна Гора, Литванија и Норвешка.У друштву Милутина Поповића, предсједника Одбојкашког савеза БиХ на поменутој завршници КУПа БиХ срели смо и Вању Грбића, подпредсједника Одбојкашког савеза Србије. Прилику у Брчком сматра најидеалнијом за сусрет са представницима ОС БиХ које упознаје са персапективним пројектом који ће објединити Србију,Хрватску,Црну Гору и Босну и Херцеговину. Ради се о развоју и организацији млађих категорија у одбојци (кадети, јуниори) кроз прекограничну сарадњу међу тренерима, професорима…

За реализацију овог пројекта, који би требало да се реализује у оквиру ЕРАЗМУСА имају подршку Европске конфедерације, рекао нам је Вања Грбић.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Одбојка – Три побједе за два дана

Admir Kadrić

Juniorke ŽOK „Bimal Jedinstvo“ – vicešampioni BiH

Admir Kadrić

Maja Ristić – „Bosanski bomber“ sa Floride, na odmoru u Brčkom

Admir Kadrić