RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Кадетско финале Српске у суботу и недјељу у Брчком

Женски одбојкашки клуб „Бимал Јединство“ припрема се да наредног викенда реализује финални турнир Првенства Републике Српске за кадетске селекције одбојкашица.

На дводневном турниру, који ће се играти у суботу и недјељу у Спортској дворани Гимназије, наступиће кадетске екипе „Црвене Звијезде“ из Обудовца, ЖОК „Гацко“, ЖОК „Инова“ из Бања Луке и кадеткиње клуба домаћина, које воде тренери Мирсад Елезовић и Драго Давидовић. Турнир у суботу почиње у 14, а у недјељу од 10 часова.

Подсјећамо да је кадетска екипа брчанског „Бимал Јединства“ до сада десет пута освајала титулу шампиона Републике Српске док је пет пута освајала титулу шампиона БиХ.Јуниорке „Бимал Јединства“ су осми пут првак Српске. Изабранице тренера Мирсада Елезовића: Вера Костић, Сандра Чоралић, Жана Драгутиновић, Марија Никић, Ивана Мартиновић, Рада Костић, Надина Рендић, Јелена Ћирковић, Анђелина Арсенић, Ања Бошковић, Кристина Васић и Сара Вучковић, побиједиле су прошлог викенда екипе „Херцеговца“ из Билеће и екипу „Дервенте“ са по 3:0 а потом и екипу „Славије“ из Источног Сарајева резултатом 3:2 на завршном турниру у Билећи. На квалификационим турнирима Брчанке су славиле против екипа Бијељине, Дервенте, Модриче и Обудовца.

На завршном турниру јуниорског првенства БиХ јуниорке „Бимал Јединства“ играће крајем маја или почетком јуна мјесеца против другопласиране екипе у првенству Федерације БиХ, док ће „Славија“ играти против првака Федерације БиХ.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Maja Ristić – „Bosanski bomber“ sa Floride, na odmoru u Brčkom

Admir Kadrić

Дванаеста побједа одбојкашица „Бимал Јединства“

Admir Kadrić

Petak u 19 – finale plej offa za prvaka BiH BIMAL JEDINSTVO:GACKO

Admir Kadrić