RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Карте за АТП турнир распродате, МУПРС идентификовао пет особа које су путем интернета препродавале карте

Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова Републике Српске идентификовали су до сада пет особа на подручју Републике Српске (три особе у Бањој Луци, и по једна у Градишки и Новом Граду (Босански Нови) који су путем интернета покушали препродати карте за предстојећи тениски турнир „Српскаопен“ који треба бити одржан у Бањој Луци.

Карте су од тих особа одузете и бит ће поништене од организатора турнира, а особе су санкционисане у складу са чланом 28. Закона о јавном реду и миру Републике Српске.

Припадници МУП-а Републике Српске настављају са активностима у правцу идентификовања лица која се баве онлајн препродајом улазница у циљу њиховог процесуирања и санкционисања, саопћено је из МУП-а РС.

„Српска опен“- АТП турнир серије 250, на којем учествују најпознатија и највећа свјетска имена, међу њима и најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић, бит ће одигран од 16. до 23. априла у Парку ‘Младен Стојановић’ у Бањој Луци.

На турниру, осим Ђоковића, учествоват ће и Станислас Њањринка, Гаел Монфилс, Карен Кхацханов, прошлогодишњи побједник турнира у Београду Андреy Рублев, те Борна Ћорић, Миомир Кецмановић, Таллон Гриекспоор, Рицхард Гасqует, Јиржи Лехечка, Бењамин Бонзи, Алеџ Молцан, Ласло Ђере, Грéгоире Баррèре, Федерицо Цориа, Душан Лајовић, Филип Крајиновић, Јуан Пабло Вариллас, Фабио Фогнини, Алексеј Попирин, Марцо Цеццхинато, Хамад Међедовић.

Како су пренијели медији и Дамир Џумхур учествоват ће на овогодишњем АТП турниру серије 250 у Бањој Луци. Најбољи бх. тенисер добио је ‘њилд цард’ и играт ће у главном жријебу Српска Опена.

Разлог преласка турнира у Бању Луку је како би организатори турнира у Београду могли да направе искорак у инфраструктури и у будућности организују турнир из АТП 500 серије. До сада су највећи турнири у БиХ били са Цхалленгер Тоура.

У неђељу, 16.априла на дан квалификација улаз на турнир ће бити слободан, па ће љубитељи бијелог спорта моћи да уживају у мечевима, али и да виде и најбоље тенисере на свијету како тренирају.

За све оне који желе да буду дио тог јединственог догађаја у понуди су два типа карата – улазница за Централни терен, са којом ће имати приступ и осталим теренима за мечеве – Грандстанд и Цоурт1, као и ФАН зони, као и посебна улазница за ФАН зону, која ће омогућити и приступ теренима за мечеве – Грандстанд и Цоурт1.

Улазнице за први дан коштају 13 КМ, за други дан 17 и 26 КМ, док су за сриједу 19. и четвртак 20. априла 34 и 43 КМ. За мечеве у петак, 21.априла потребно је издвојити 43 и 51 КМ, за полуфинала 51 и 60 КМ и финале 68 и 77 КМ.

У понуди су биле и ВИП улазнице. У ВИП ложама обезбијеђено је шест мјеста и карте се продају за цијелу ложу, без могућности куповине појединачних мјеста у једној ложи. Након што су карте изашле у продају, послије свега неколико сати улазнице за најважније дуеле овог турнира су већ биле распродате.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Džumhur bez većih problema izborio nastup na ATP turniru u Marseilleu

Radio Brčko