RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Košarkašice „Brčanke“ ostaju bez trenera, Edvina Lević odlazi

Košarkašice Ženskog košarkaškog kluba „Brčanka“ privode kraju ovogodišnju sezonu. Odigrale su dostojanstveno završnicu za ligu prvaka, a u Ligi 10 uspjele su zauzeti treće mjesto.Vrlo dobar rezultat zabilježile su i juniorke ovog kluba u Ligi mladih zauzevši petu poziciju.Uobičajeni košarkaški kamp u Neumu „Brčanka“ organizuje prve nedjelje jula nakon čega će premijerligaški pogon na odmor sve do početka avgusta kada će startuju prireme za novu takmičarsku sezonu.

Još se ne zna ko će preuzeti ulogu trenera „Brčanke“u slijedećoj sezoni pošto Edvina Lević, mlada profesorica vodi ekipu do 15.jula, a potom se sprema da magistrira na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport gdje će karijeru nastaviti kao asistent.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Почела школа кошарке „Спортрек“

Admir Kadrić

Košarka: Мeđu lavovima najistaknutiji pioniri

Admir Kadrić

KK Lavovi Brčko i KK Budućnost Bijeljina igraju treću utakmicu Play off-a

Radio Brčko