RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

LOKOMOTIVA KUP 2014 u Brčkom osvojili Zagreb,Celje i Ljubuški

Dvanaesti rukometni LOKOMOTIVA KUP 2014,koji je završen sinoć u Brčkom, osvojili su mladi rukometaši Zagreba,Celja i Ljubuškog.

U konkurenciji pionira do 12 godina najbolji su bili rukometaši „Izviđača“ iz Ljubuškog, u kategoriji kadeta do 14 godina – rukometaši „Pivovarne Laško“ iz Celja a u konkurenciji juniora do 16 godina prvo mjesto zauzeli su rukometaši iz Zagreba. Rukometaši brčanske „Lokomotive“ najbolji plasman obezbijedili su u najmlađoj konkurenciji, zauzevši četvrto mjesto.

Akademija sporta Lokomotiva Brčko, organizator i Vlada Brčko distirkta BiH, pokrovitelj, dobili su sve čestitke od učesnika i gostiju tridesetak rukometnih klubova i škola rukometa iz nekoliko zemalja regiona za organizaciju trodnevnog turnira koji je realizovan u dvije sportske dvorane.

rukomet 3  sudije – Ovaj turnir je vrijedna športska manifestacija,primjer športskog nadmetanja i druženja mladih rukometaša regiona. Nastojaćemo učiniti turnir još masovnijim i još unaprijediti organizaciju ovakovog sretanja u distriktu“,-rekao je Gradonačelnik dr Ante Domić.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Brčko: Počinje 16. “Lokomotiva kup Brčko distrikta”

Radio Brčko

Зоран Милуновић нови тренер рукометаша „Локомотиве“

Admir Kadrić

Рукометаши Јединства од четвртка у Лесковцу

Admir Kadrić