RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Međunarodni gradski turnir u malom fudbalu – danas četvrti dan

Na Stadionu malih sportova „Blatuša“ danas se igra četvrti nastavak ovogodišnjeg Međunarodnog gradskog turnira u malom fudbalu,koji organizuje Odjeljenje za privredni razvoj,spot i kulturu u Vladi Brčko distirkta BiH.Na Stadionu malih sportova „Blatuša“ danas se igra četvrti nastavak ovogodišnjeg Međunarodnog gradskog turnira u malom fudbalu,koji organizuje Odjeljenje za privredni razvoj,spot i kulturu u Vladi Brčko distirkta BiH. Program četvrtog dana turnira otvaraju pioniri i to sa dvije utakmice,kadeti igraju 3 meča,juniori i veterani po jedan te seniori na kraju dvije utakmice. Najviše pažnje posjetilaca i večeras privlače mečevi veterana i seniora pa će od 20 sati i 30 minuta kada igraju Sportsko društvo „Veteran“ Brčko protiv veterana „Rekreativca“, na tribinama biti najviše publike. Naravno, posjetioci će poslije toga uživati u čaroliji malog fudbala na mečevima „Kaskade“ iz Gračanice,MNK „Banovića“, FK „Gornji Rahić“, „4.juli“ i drugih ekipa.

 

Turnir na Blatuši danas počinje u 16,30 a trajaće do 20.avgusta.

Program četvrtog dana turnira otvaraju pioniri i to sa dvije utakmice,kadeti igraju 3 meča,juniori i veterani po jedan te seniori na kraju dvije utakmice. Najviše pažnje posjetilaca i večeras privlače mečevi veterana i seniora pa će od 20 sati i 30 minuta kada igraju Sportsko društvo „Veteran“ Brčko protiv veterana „Rekreativca“, na tribinama biti najviše publike. Naravno, posjetioci će poslije toga uživati u čaroliji malog fudbala na mečevima „Kaskade“ iz Gračanice,MNK „Banovića“, FK „Gornji Rahić“, „4.juli“ i drugih ekipa.

 

Turnir na Blatuši danas počinje u 16,30 a trajaće do 20.avgusta.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Vidovdanski turnir – prvog dana takmičenja 15 utakmica

Admir Kadrić

На Светосавском турниру у Ражљеву сутра завршница

Admir Kadrić

Домаћини први пут освојили Богојављенски крст

Admir Kadrić