RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Medvedev se plasirao u polufinale turnira u Akapulku

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u polufinale turnira u Akapulku, pošto je savladao Japanca Jošihitu Nišioku 6:2, 6:3.

Medvedev, koji će od ponedjeljka postati novi “broj 1” na ATP listi, u polufinalu će igrati protiv Rafaela Nadala, koji je nadigrao Amerikanca Tomija Pola 6:0, 7:6 (7:5).

Rus i Španac prije manje od mjesec dana sastali su se u finalu Australijan opena, a Nadal je slavio poslije preokreta.

Turnir u Akapulku, iz serije 500, igra se za nagradni fond od 1.678.065 dolara.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Медведев носи негативне утиске из Мелбурна због публике

Radio Brčko

Medvedev osvojio Ju-Es open, Đoković bez 21. gren slem titule

Radio Brčko