RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Меси договорио трансфер са клубом из Саудијске Арабије

Фудбалер Пари Сен Жермена и аргентински репрезентативац Лионел Меси наставит ће каријеру у једном клубу из Саудијске Арабији, преносе свјетски медији тврдње Франс преса.

Поједини шпански медији објавили су јуче да је Меси договорио прелазак у Ал Хилал из Ријада.

“Меси је договорио трансфер, то је завршен посао. Уговор је изузетан. Огроман је. Остало је да се само још договоре око пар детаља”, навео је извор из Саудијске Арабије, који је инсистирао на анонимности, преноси Тањуг.

Извор није желио да каже о којем клубу се ради, али француски медији тврде да ће аргентински фудбалер наставити каријеру у Ал Хилалу.

Медији спекулишу колико би Меси требало да заради у новом клубу. Француски медији наводе да ће Аргентинац зарадити 300 милиона еура, док Дејл тврди да ће Меси за вишегодишњи уговор да добије 522 милиона фунти.

Пари Сен Жермен је прије осам дана суспендовао Месија на двије сеедмице јер је Аргентинац без дозволе клуба боравио са породицом у Саудијској Арабији. Он има уговор са клубом из Париза до 30. јуна ове године.

Извор: БХРТ/Агенције (М.М.)

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

U Saudijskoj Arabiji prva grupa žena završila vojnu obuku

Radio Brčko

Saudijska Arabija: Niko iz inostranstva neće biti primljen na hadž

Ljudske migracije iz Afrike stare 400.000 godina otkrivene u Saudijskoj Arabiji

Radio Brčko