RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Zasjedala Skupština Nogometnog saveza Brčko distrikta BiH

Skupština Nogometnog saveza Brčko distrikta BiH održala je redovnu godišnju sjendicu i usvojila bez većih primjedbi sva izvještajna dokumenta.Takođe,usvojeni su i Prijedlog plana rada za 2014.godinu kao i finansijski plan te Plan rada Izvršnog odbora.

– Ni jedna od stavki u okviru planiranih u odnosu na ostvarene rezultate nije probijena,-konstatovao je predsjednik Izvršnog odbora Saveza dr Izet Banda izrazivši očekivanje da će u ovoj godini biti registrovan značajniji višak prihoda nad rashodima kao i da će u tekućoj sezoni NK „Trešnjevka“ iz Maoče – jedan od 7 klubova Saveza, preći u viši rang takmičenja – prvu kantonalnu ligu.

Jedna od novina jeste i činjenica da se Savezu priključila Sudijska organizacija koja će imati svoje predstavnike i u Skupštini i u izvršnim organima Nogometnog saveza Brčko distrikta BiH.

 

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Hadžiahmetović: Bilo je teško, moramo biti zadovoljni bodom

Radio Brčko

Premijer ženska liga FS BiH: Poraz brčanske “Lokomotive” – Pobjednik polusezone „SFK 2000“ Sarajevo

Radio Brčko

M:tel Prva liga FSRS: FK „Jedinstvo“ – FK “Zvijezda 09“ 0:2

Radio Brčko