RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Младе фудбалере Локомотиве-прваке РС примио Градоначелник

Предпионирски погон ФК Локомотива Брчко данас је у градској Вијећници, заједно са предсједником Клуба Неђом Илићем и тренером Жељком Кајишем, провео драгоцјено вријеме на пријему код Градоначелника Анте Домића. Ми смо на овој страници већ писали детаљније о њихом успјеху, што је био повод за пријем. Локоси су освојили титулу шампиона РС и сигурно су вицешампиони БиХ. Чека се финале на нивоу БиХ и противник, највјероватније вршњаци сарајевског Жељезничара.Судећи према бесједи првог човјека Брчко дистрикта нема дилеме хоће ли Локоси имати новца да играју завршницу или да наступе на међународној сцени,за шта имају јединствену прилику.– Турнири који се одржавају у Европи за овај узраст имају пуно шири контекст, не само приближавања не само шпорташа, него и господарственика и приближавања градова из којих клубови долазе, што има свакако свој значај да се овакве ситуације искористие и за развој Брчко дистрикта БиХ,- рекао је између осталог Градоначелник Аннто Домић.

На крају данашњег дружења размјењени су и поклони. Градоначелник је уручио Локосима стилизовану стаклену коцку у којој је залеђена Вијећница, симбол Брчког, а Локоси су Градоначелнику поклонили дрес број 5 који је шеф обукао пред свима…

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Fudbaleri „Lokomotive“ protiv „Zvijezde“ iz Gradačca danas u 17,30

Admir Kadrić

Zoran Bata Mirković– uskoro trener

Admir Kadrić

Фудбалски савез Брчко дистрикта БиХ добио нове просторије

Admir Kadrić