RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Mladost-šampion BiH večeras u 19 protiv izraelskog šampiona „Makabija“

Brčko je danas domaćin međunarodne odbojkaške utakmice u okviru prvog kruga evropskog CEV-KUPa u kojoj odbojkaši „Mladosti“, aktuelni prvak BiH, dočekuje ekipu „Makabija“ iz Tel Aviva, aktuelnog šampiona Izraela.

Tim povodom Gradonačelnik Brčko distrikta dr Anto Domić,zajedno sa svojim saradnicima, primio je danas u gradskoj Vijećnici gospodina Šaragu Šemeša, predsjednika velikog Sportskog kolektiva „Makabi“, koji okuplja 17 klubova iz svijeta košarke, odbojke, fudbala, stonog tenisa, borilačkih sportova… i gospodina Laviva Šahara, kapitena odbojkaške ekipe „Makabi“.Prijemu su prisustvovali i predstavnici šampiona BiH OK „Mladost“, predsjednik Kokanović, kapiten Skelić i jedan od najiskusnijih odbojkaša „Mladosti“ Vasiljević.

Gradonačelnik Domić je gostima zaželio da se ugodno osjećaju u sportskom gradu Brčkom a na večerašnjem meču da pobijedi bolji. Za utakmicu evropskog CEV KUPa između „Mladosti“ i „Makabija“ vlada veliko interesovanje pa su organizastori obezbijedili besplatan ulaz u Sportsku dvoranu Gimnazije večeras u 19 časova.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

„Bimal Jedinstvo“ večeras protiv ekipe iz Izraela

Admir Kadrić

Одбојкашицама „Бимал Јединства“ стижу првакиње свијета

Admir Kadrić

Danas u Brčkom: MLADOST Brčko (BiH) – Orion DOETINCHEM Holandija

Radio Brčko