RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Најслабији учинак Брчака у седмом колу елитне лиге бх-одбојке

Два пораза и једна побједа – укупни је учинак брчанских екипа у седмом колу Премијер лиге БиХ за одбојкашице и одбојкаше.Од могућих 9, освојено свега 4 бода.

Једину побједу оствариле су одбојкашице „Бимал Јединства“ које су пред својом публиком побиједиле екипу новопеченог премијерлигаша „Вогошћу“ из Вогошће. Гошће су успјеле да освоје трећи сет након другог изгубљеног сета резултатом 25:4. Оно што су одбојкашице тренера Дамира Бахића приказале у Брчком заслужује бољу од предзадње позиције на табели.

Тренер „Бимал Јединства“ Горан Хаџић је дао прилику свим одбојкашицама и све је подредио припремама за узвратни меч против „АЕК Атина“ – грчког вицешампиона, утакмице која се игра у сриједу у Брчком.

Одбојкаши „Младости“ поражени су у Какњу од екипе „Какањ 78“ резултатом 3:1 док су одбојкаши брчанског „Јединства“ у Бијељини освојили бод претрпјевши пораз од „Радника“ 3:2.

У наредном осмом колу,које се игра 28/29.новембра само одбојкаши МОК Јединства играју пред својом публиком.Они ће у Брчком дочћекати екипу „Какањ 78“. Одбојкаши „Младости“ гостују у Модричи а одбојкашице у Тузли.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Seminari u Trebinju i Odžaku za odbojkaške trenere

Admir Kadrić

Očekivane pobjede bolje plasiranih ekipa

Radio Brčko

Дванаеста побједа одбојкашица „Бимал Јединства“

Admir Kadrić