RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

У 15-ом колу елитне лиге бх-одбојке – двије побједе и један пораз

Одбојкашице „Бимал Јединства“ ријешиле су у своју корист дерби петнаестог кола Премијер лиге БиХ а против другопласиране екипе на табели „Куле Градачац“.

На крају прилично квалитетне утакмице у којој су гошће из Градачца покушале учинити нешто више, резултат је гласио 3:0 за Брчанке , које сада на првом мјесту табеле бјеже од Куле 12 бодова.Одбојкаши „Младости“ су у Бијељини савладали екипу „Радника“ резултатом 3:0 и са 8 бодова разлике предводе табелу испред екипе Гацка.Екипа„Јединства“ пак, није успјела донијети бодове из Илијаша. Пулени Љубише Ристића су освојили сет у мечу који су врло тешко добили Илијашани резултатом 3:1. Јединство је сада на петом мјесту табеле док је Илијаш шести.

Шеснаесто коло игра се наредне сриједе. У Брчком, „Младост“ дочекује екипу „Какањ 78“ од 16,30 а од 19,30 одбојкаши „Јединства“ дочекују екипу „Радника“ из Бијељине. Одбојкашице „Бимал Јединства“ гостују у Вогошћи.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Odbojka – u desetom kolu dvije pobjede i jedan poraz

Admir Kadrić

Deseto kolo premijer lige i Čelendž kup

Admir Kadrić

Одбојкаши брчанског „Јединства“ сачували другу позицију

Admir Kadrić