RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Наше даме побиједиле Литванију -очекује се побједа над Естонијом

Одбојкашице БиХ,које су овог викенда у Црној Гори на квалификационом турниру за Европско првенство 2015, забиљежиле су синоћ побједу над репрезентацијом Литваније резултатом 3:2.

Првог дана такмичења бх-национални тим је поражен од селекције Црне Горе резултатом 2:3 па остаје још меч против репрезентације Естоније који се игра данас у 17,30.Одбојкашице: Бартула, Васић, Радишковић, Сиротановић, Слијепчевић, Хаџић,Поповић,Кошутић,Омерхоџић,Гајић,Симић и Окука заједно са селетором Гораном Хаџићем и његовим помоћником Иваном Маљевићем врло вјероватно ће,као другопласирана екипа на турниру у Црној Гори, наставити поход ка европском првенству у другој рунди која се игра 21.маја у Аустрији или 30.маја у Румунији.

Одбојкаши БиХ су на турниру у Мађарској претрпјели и други пораз.Након пораза од Норвешке 3:1 синоћ су изгубили од селекције Мађарске резултатом 3:0 а данас играју против националног тима Швајцарске.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Kajakaške nade BiH otputovali na OLIMPIJSKE NADE 2014 u Slovačku

Admir Kadrić

Halilović hvali pripreme košarkaša BiH na Vlašiću, Nurkić se priključuje u četvrtak

Radio Brčko

Брчаци вечерас спарингују стонотениској Репрезентацији БиХ

Admir Kadrić