RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Одбојкаши брчанске „Младости“ – замало против „Трентина“!

Одбојкаши брчанске „Младости“ – актуелни шампион БиХ синоћ су у Тел Авиву изгубили други меч шеснаестине финала европског ЦЕВ КУПа од израелске екипе „Макаби“ 3:2, по сетовима 24:26,25:20,25:19,18:25 и 15:12. Брчаци су поражени истим резултатом као и код куће прије седам дана па ће у осмину финала против италијанског „Трентина“ ипак изралески „Макаби“. Многи љубитељи одбојке у БиХ прижељкивали су да, евентуалном побједом бх-представника у овом нивоу такмичења, на тлу БиХ дочекају једну од најбољих екипа свијета „Трентино“.

Након краћег одмора код куће „Младост“ већ у суботу игра утакмицу седмог кола Премијер лиге Бих против „Какња 78“ у Какњу.

Одбојкаши брчанског „Јединства“ се данас враћају са Корзике гдје су поражени од екипе „Ајаццио“ резултатом 3:0. Била је то друга утакмица првог круга европског ЦЕВ КУПа а прву су Брчаци изгубили прије седам дана пред својом публиком па ће Французи у осмини финала играти против турског Измира.

У првенству БиХ пулене Љубише Ристића већ у суботу чека гостовање у Бијељини против екипе „Радника“.

Трећи наш представник на европској сцени, екипа ЖОК „Бимал Јединство“ играће пред домаћом публиком у наредну сриједу а против грчког вицешампиона „АЕК АТИНА“ од кога су наше одбојкашице изгубиле у Атини 3:0. До сриједе, Брчанске принцезе ће имати провјеру у првенству БиХ па ће сутра,петак,од 18,30 у Спортској дворани Гимназије одиграти против екипе ОК „Вогошћа“.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Odbojkaši „Mladosti“ četvrti put šampioni BiH

Admir Kadrić

„Bimal Jedinstvo“ večeras protiv ekipe iz Izraela

Admir Kadrić

Mladost-šampion BiH večeras u 19 protiv izraelskog šampiona „Makabija“

Admir Kadrić