RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Одбојкаши брчанског „Јединства“ сачували другу позицију

Одбојкаши брчанског „Јединства“ остварили су драгоцјену побједу у осмом колу Премијер лиге БиХ. Пред стотињак посјетилаца они су савладали екипу „Градине Херцег“ из Сребреника резултатом 3:1 и тиме разријешили дилему друге позиције на табели елитне лиге: Брчаци су сада други са 17 бодова док су Сребреничани на петом мјесту са 14 бодова.Испред свих на табели мушке лиге су непоражени одбојкаши брчанске „Младости“ који су у Какњу побиједили екипу „Какањ 78“ резултатом 3:0. Што се тиче женске одбојка, одбојкашице „Бимал Јединства“ су без потешкоћа у Модричи побиједиле екипу „Модриче“ 3:0 али и даље, са по једним поразом и двадесет једним бодом, дијеле друго и треће мјесто на табели са екипом „Куле Градачац“. Прва на табели женске лиге је непоражена екипа „Гацка“.

Слиједећег викедна одбојкашице у Брчком дочекују „Радник“ из Бијљине, а одбојкаши „Младости“ су у суботу домаћини градском дербију против одбојкаша „Јединства“.

До суботе ћемо на страницама СПОРТА објавити преглед свих досадашњих дербија између „Младости“ и „Јединства“…

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Derbi 4. kola Premijer muške odbojkaške lige pripao „Mladosti“

Radio Brčko

Dva boda Brčankama – jedan Gačankama

Radio Brčko

Odbojka na snijegu na minus 2

Admir Kadrić