RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Odbojkaši Mladosti žele početi 2020. godinu pobjedom

Branko Mišić, trener brčanske Mladosti višestrukog prvaka države i pobjednika KUP-a o pauzi odbojkaša za Božićne i Novogodišnje iznio zanimljivu tezu „Imali smo četiri dana pauze. Za mene previše. Igračima premalo.“ Mladost je startala na drugi dan Nove godine sa treningom. Trenirali su čak i na Božić.

„Pred nama je puno posla u drugom dijelu takmičenja. U subotu 11.01. u 19 sati utakmica sa ekipom koju dobro poznajemo sa turnira i prijateljskih utakmica. Biti će ovo težak meč. Želimo otvoriti 2020. sa lijepom igrom i pobjedom”, rekao je trener Mišić.

Tihomir Gajić, odbojkaš 2019. u OS RS o utakmici dvije Mladosti kaže: „U Zagrebu su nas zasluženo pobijedili. Ostaje žal zbog jedne lopte koja je otišla na njihovu stranu. Spremamo se maksimalno dobro za gostujuću Mladost. Uvjeren sam da ćemo opravdati očekivanja  naših trenera  i svih ljubitelja odbojke.“

Josip Vojak, odbojkaš koji je odigrao puno utakmica protiv Mladosti dok je igrao u Osijeku. „ Odigrao sam mnogo utakmica  protiv Mladosti u njihovim raznim izdanjima dobrim i lošim. Dečki su mladi i u dobroj formi. U Zagrebu se nismo proslavili, jer smo bili desetkovani zbog bolesni. Ovo nam je jedan od bitnih utakmica. Ja se nadam bodovima, jer smo sada jači  domaći teren i publika su naš adut.“

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Zagrebačka Mladost pobijedila brčansku

Radio Brčko

Brčanska „Mladost“ u srijedu sa „Zvezdom“ u Beogradu

Radio Brčko

Mladost pobijedila Ažaksio 3:2

Radio Brčko