RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Odbojkašice ŽOK Bimal Jedinstvo počele sa pripremama

U srijedu su odbojkašice ŽOK BIMAL-JEDINSTVO Brčko odradile prvi radni dan u 2020 godini. U prijepodnevnim satima su vježbale u teretani, a navečer u dvorani Gimnazije, odnosno Magnet dvorani. Prije njih na parketu su bili odbojkaši brčanske MLADOSTI.

Brčanske princeze, njih 18 su strpljivo čekale svoj termin i zatim zalepršale po parketu pod kontrolom stručnog štaba: glavnog trenera Smaila Pezerović i trenera Mirsada Elezović i Sandre Mitrović u prisutnosti sportskog direktora Saše Grekulović. U razgovoru sa trenerom Pezerović smo čuli da su u toku blagdana i praznika imale šest dana predaha.

Želja je napuniti akumulatore jer ih čeka u narednih 30 dana čak devet utakmica. Prva je 13-tog ovog mjeseca (ponedjeljak) derbi prvog i drugog na tablici MEVZA lige  u Mariboru: Nova KBM Branik – ŽOK Bimal – Jedinstvo, zatim već u 15-tog (srijeda) u Brčkom ŽOK Bimal-Jedinstvo – HAOK Mladost Zagreb i tako redom slijede utakmice.

Tekst i slike: Stjepan Bogutovac

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

U utorak revanš “princeza” sa Minchankom iz Bjelorusije

Radio Brčko

Važna pobjeda odbojkašica Bimal-Jedinstva u borbi za prvaka države

Radio Brčko

ŽOK “Bimal-Jedinstvo” Brčko izjednačilo rezultat pobjedom nad UOK “Banjaluka Volej” 1 : 1

Radio Brčko