RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Отворен „Ледис опен Брчко 2015“ – данас мечеви другог кола

Квалификациони дио деветог међународног тениског фјучерса „Ледис опен Брчко 2015“, почео је у суботу на земљаним теренима Тениског клуба „Прохема“ Брчко – организатора турнира, а синоћ је званично турнир и отворен. За разлику од ранијих година, када је турнир отваран у Хотелу Европа, овога пута тениско сретање отворено је нешто скромније на тениским теренима Прохеме.

– Брчко дистрикт ће и надаље имати разумијевања за овакве спортске манифестације које умногоме доприносе позитивном представљању овог града,- рекао је Владо Стокић, савјетник Градоначелника за спорт. Отварајући турнир у име Владе Брчко дистрикта БиХ – покровитеља турнира, Стокић је зажелио тенисеркама да такмичење протекне у здравом, спортском надметању,да се осјећају у Брчком као код своје куће, а организаторима већ уобичајену добру организацију.

Током јучерашњег дана одиграно је седам мечева и практично завршен први круг такмичења. Добар резултат направила је осамнаестогодишња Брчанка, Јована Перић, која је заједно са партнерком Наталијом Барбир из Аустралије остварила прву побједу у дублу.

Danas su odigrani mečevi drugog kruga, a svaki dan se igra od 10 časova. Prema dinamici turnira finale u dublu igra se u subotu, a finale singla u nedjelju.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Otvoreno prvenstvo Australije počinje 8. februara

Radio Brčko

Ђоковић се пласирао у осмину финала Вимблдона

Radio Brčko

Deveti „Brčko ledis open 2015“ počinje u subotu

Admir Kadrić