RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Пако Борао брине о пријатељима

Предсједника Свјетске федерације трка и маратона Пако Борао послао је директору Видовданске трке у Брчко писмо слиједеће садржине:

Драги Боро и пријатељи из Србије и Босне,

Са много забринутости пратим све што се дешава око највећих поплава икада које су погодиле Србију, Босну и околна подручија. Знам да је већ много људи погинуло у тој катастрофи…

Ми се надамо да ће се вријеме промјенити на боље и да ћете успијети свести посљедице катастрофе на минимум и да ћете имати широку подршку у овом тешком тренутку. Надамо се да неће доћи до епидемија и тежих посљедица од самог разарања од поплава.

Имате нашу најснажнију подршку у овим тужним тренуцима.

Молимо вас да пренесете нашу бригу и подршку свим дивним људима који су погођени катастрофом.

Пацо Борао

Предсједник АИМС

Иначе, Предсједник АИМС, Видовданска трка и Београдски маратон данас ће послати посебно писмо у све државе свијета са апелом за помоћ. Писмо ће бити објављено на официјелним сајтовима Свјетске атлетске федерације, АИМС и сајтовима атлетских федерација у свим земљама свијета.

Апел ће потписати Пако Борао, предсједник АИМС, Борислав Ђурђевић, директор Видовданске трке и Дејан Николић, директор Београдског маратона.

Циљ писма је прикупљање помоћи за поплављена подручја и упознавање свјетске јавности о димензијама и посљедицама катастрофе која нас је задесила…

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Брчко: Традиционално дружење са Дједа Мразом

Vladimir Matijević