RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Petev odredio početni sastav: Ovo je 11 “Zmajeva” koji će tražiti pobjedu protiv Crne Gore

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u Zenici dočekuje selekciju Crne Gore u okviru 5. kola Lige nacija. Selektor Ivajlo Petev (Ivaylo) je odredio početni sastav.

Na golu je Ibrahim Šehić, a u odbrani će ispred njega biti četiri fudbalera – Dedić, Hadžikadunić, Saničanin i Kolašinac. U veznom redu su Pjanić, Bešić, Hadžiahmetović, a sa strana će djelovati Demirović i Stevanović, dok je u vrhu napada Edin Džeko.

S druge strane Crna Gora će na stadion u Zenici istrčati u sljedećem sastavu: Mijatović, Vešović, Vujačić, Tomašević, Radunović, Šćekić, Janković, Marušić, Savićević, Osmajić i Jovetić.

Bh. fudbaleri će večeras imati veliku podršku navijača, a ni gosti iz Crne Gore neće biti bez svojih pristalica.

Izvor: Avaz

FOTO: NSBIH

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.