RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Počeo Bajramski turnir u futsalu

Dvanaesti Bajramski turnir u futsalu Brčko 2014/2015 okupio je ovoga puta 73 ekipe u šest kategorija:pjetlići 10,pioniri 12,kadeti 13,juniori 9, veterani 9 i seniori 20 ekipa.

Svečano otvaranje turnira u Sportskoj dvorani Ekonomske škole obavio je Damir Bulčević, šef Odjeljenja za privredni razvoj, sport i kulturu u Vladi Brčko distrikta BiH a potom su posjetiocu vidjeli revijalni meč između veterana FK „Željezničar“ i MNK „Klanac“ Brčko. Nogometni savez Brčko distrikta BiH,Udruženje nogometnih sudija i instruktora te MNK „Klanac“ Brčko kao organizatori turnira planirali su nagradni fond u visini od 6 500 KM za seniorsku kategoriju od prvog do četvrtog mjesta (tri,dvije,hiljadu KM i 500 KM), a sve ostale kategroije biće nagrađene iz sredstava kotizacije.Prema riječima Mevludina Mahmića,predsjendika Takmičarske komisije, takmičenja svakog dana počinju u 15 časova, sve do 11.januara sa prekidom samo za Novu godinu.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Futsal: večeras u 19,00 „Brčko Zdravlje“ protiv „Zrinjskog“

Admir Kadrić

Futsal 1. liga FSRS: KMF „Jašovka“ Čelinac – KMF „Brčko Zdravlje“ 2:5 (0:2)

Radio Brčko

„Miraklu“ iz Bijeljine titula na 20-tom Bajramskom turniru u Brčkom

Admir Kadrić