RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
BrčkoSport

Predsjednik ŽOK „Bimal Jedinstva“ podnio ostavku

Ranko Krsman, prvi čovjek najtrofejnijeg sportskog kolektiva u Brčko distriktu, podnio je ostavku na funkciju predsjednika ŽOK „Bimal Jedinstvo“.

– Isključivi razlozi što sam podnio ostavku na funkciju predsjednika Upravnog odbora našeg Kluba su privatne i poslovne prirode s obzirom na nespojivost te funkcije i nove poslovne funkcije. Nikakve druge okolnosti nisu uticale na moju odluku,-rekao je Ranko Krsman u izjavi za Radio Brčko, ne sporeći da je u poslednjoj takmičarskoj sezoni bilo određenih nesporazuma i problema koje bi zasigurno riješio da je ostao na funkciji predsjednika.

Za 12 godina koliko je gospodin Krman vodio višestrukog prvaka BiH, Ženski odbojkaški klub je osvojio ukupno 62 titule, što na entitetskom što na državnom nivou. Naravno,najdragocjenije su 9 titula prvaka države i 7 pehara KUPa BiH…

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

Odbojkaški „Memorijal Milorad Dragičević“ osvojila ekipa „Rekreacija“

Admir Kadrić

Одбојкашки plej off БиХ–познати парови полуфинала

Admir Kadrić

Одбојкашицама „Бимал Јединства“ стижу првакиње свијета

Admir Kadrić