RNU "Radio Brčko" Brčko distrikt BiH
Sport

Пренос Зимских олимпијских игара на БХТ1 и веб порталу од 4. до 20. фебруара

Од 4. до 20. фебруара на БХТ1 и веб порталу моћи ће се пратити Зимске олимпијске игре које ће се одржати у Пекингу, најављено је данас из ове медијске куће.

“Програм ће почињати у раним јутарњим часовима преносима алпског и нордијског скијања и биатлона, и наставиће се у пријеподневним терминима – такмичењима у брзом и умјетничком клизању, санкању, бобу, скелетону, карлингу, а најчешће завршавати утакмицама хокеја на леду”, наведено је у саопштењу.

У саопштењу се истиче да ће посебно мјесто дати представницима БиХ на Зимским олимпијским играма који ће, предвођени младом Елведином Музаферијом бранити боје БиХ у алпском и нордијском скијању, те санкању.

Тим БиХ, осим Музаферије, чине Страхиња Ерић /скијашко трчање/, Сања Кусмук /скијашко трчање/, Емир Локмић /алпско скијање/, Мирза Николајев /санкање/ и Есма Алић /алпско скијање/.

Зимске олимпијске игре у Пекингу, као и бројни други спортски догађаји, прилагођени су тренутној епидемиолошкој ситуацији који је обиљежен пандемијом вируса корона.

“Град Пекинг биће фантастичан домаћин зимских игара на којима ће учествовати око 3.000 спортиста у 109 различитих догађаја. О томе свједочи и податак од скоро четири милијарде долара колико ће бити потрошено на организацију. Уз стриктне пандемијске услове биће допуштено и присуство домаће публике на борилиштима”, наведено је у саопштењу.

Svi članci objavljeni na internet stranici Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo su vlasništvo redakcije. Radio Brčko dopušta ograničeno i povremeno prenošenje članaka sa svoje internet stranice u drugim medijima. Drugi mediji smiju prenijeti informacije iz pojedinih članaka sa Internet stranice Radija Brčko (www.radiobrcko.ba) isključivo kao kratku vijest od najviše četiri reda (300 slovnih znakova), uz obavezno navođenje izvora (Radio Brčko), pri čemu su on-line izdanja dužna objaviti link na originalni tekst na web stranicu radiobrcko.ba, ukoliko s uredništvom portala nije postignut dogovor o drugačijim uslovima. Radio Brčko je odlučan u nastojanju da zaštiti svoje intelektualno vlasništvo i rad svojih autora. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na internet stranici www.radiobrcko.ba prenese suprotno ovim pravilima, protiv prekršioca će biti pokrenut pravni postupak pred Osnovnim sudom Brčko distrikta. Za detaljnije informacije o uslovima korištenja kliknite na USLOVI KORIŠTENJA.

Related posts

ZOI Peking: Stroga pravila u cilju sprečavanja zaraze koronavirusom

Radio Brčko

Нове мјере у Пекингу пред почетак Зимских олимпијских игара

Radio Brčko

Kina zatražila da SAD prekine “ometanje” Zimskih olimpijskih igara u Pekingu

Radio Brčko